Recreatiepark De Wielen

zaterdag 27 april 2024, 12:00 uur - Koningsdag Zwembad Opening: Oranje Festijn & Hollandse Hapjes!

Op het park
-
 

🎉 Kom en vier Koningsdag 2024 met ons tijdens de Grand Opening van het Zwembad vanaf 12.00 uur! 🎉

Trek je mooiste oranje outfit aan en neem een verfrissende duik in ons zwembad om de feestelijkheden te beginnen! Voor iedereen in oranje kleding staat er een gratis warme chocomelk of glühwein klaar om op te warmen na die verfrissende duik.

Voor degenen die liever droog blijven, bieden we warme chocomelk en glühwein aan voor slechts €0,50. En dat is nog niet alles! Bij binnenkomst in Parkhuys ontvang je gratis oranjebitter om de feeststemming compleet te maken.

Geniet van ons programma vol plezier:

🕛 12:00-15:00: Diverse activiteiten in en rondom het zwembad. Doe mee aan spannende spellen, dobber rond op opblaasbare dieren of ontspan gewoon in het water onder de stralende zon.

🕒 15:00-16:00: Happy Hours in 't Parkhuys (€2,- bier, fris, koffie,wijn) + Prijsuitreiking
Proost op de gezelligheid tijdens onze Happy Hour waar je kunt genieten van drankjes voor slechts €2,-! Ook maken we de winnaars bekend van de leukste oranje outfits, De winnaars ontvangen een gratis overheerlijke oranje pizza als beloning!

🕓 16:00-18:00: Hollandse Hapjesplank Koud/Warm €8,-
Laat je smaakpapillen verwennen met een heerlijke selectie van Hollandse hapjes, zowel koud als warm, voor slechts €8,- per persoon. Een perfecte manier om de feestdag af te sluiten!

Mis deze spetterende start van Koningsdag niet en kom gezellig langs. We kijken er naar uit om samen met jou deze feestelijke dag te vieren! 🧡👑🍕

#Koningsdag2024 #ZwembadOpening #OranjeFestijn

koningsdag