Recreatiepark De Wielen

Kavel huren met vaste standplaats voor chalet

Wij hebben 95 kavels op het park die gehuurd kunnen worden voor een chalet met vaste standplaats. Ieder jaar komen er zo'n 5-6 kavels vrij. De grond is in eigendom van Recreatiepark De Wielen en de chalets zijn eigendom van de eigenaren. Bij een koop/verkoop moet Recreatiepark De Wielen altijd toestemming geven voor de transactie.

Er zijn vier opties:

  1. De kavel wordt leeg aan u opgeleverd. Recreatiepark De Wielen biedt u een kavel aan en u kunt zelf een chalet laten plaatsen. Het chalet kan alleen met toestemming van Recreatiepark De Wielen worden geplaatst.
  2. Op de kavel staat een reeds geplaatst chalet die vervangen moet worden. De huidige eigenaar verkoop het reeds geplaatste chalet en wilt de huur van de kavel overdragen. In deze situatie koopt de nieuwe eigenaar het chalet en neemt de huur van de kavel over. De nieuwe eigenaar moet het chalet vervangen voor een van te voren afgesproken datum.
  3. Op de kavel staat een reeds geplaats chalet dat kan blijven staan. In dit geval kan het chalet blijven staan tot een afgesproken datum en wordt de huur van de kavel overgedragen.
  4. Op de kavel staat een nieuw chalet, inclusief inrichting en tuininrichting. Een turnkey oplossing voor investeerders.

In alle gevallen is er een entreefee van € 5000 die de nieuwe eigenaar moet betalen aan Recreatiepark De Wielen.

Tarieven voor vaste standplaatsen

  • De huur van een kavel in 2024 is: Voor 8 maanden (inclusief TV en Internet) van 1 maart t/m 31 oktober 2024 is € 2.675 (inclusief 9% BTW)
  • Voor 12 maanden (inclusief TV en Internet) van 1 januari t/m 31 december 2024 is € 2.987,-- (inclusief 9% BTW)

De tarieven voor 2025 worden op 1 oktober 2024 bekend gemaakt.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.