Recreatiepark De Wielen
De Wielen

Eetcafé 't Parkhuys

Eetcafé het Parkhuys

Jessica en haar team staan klaar om u te verwennen met pizza's, heerlijke gerechten, snacks en drankjes. Wij verzoeken u uitsluitend met PIN te betalen. Wilt u reserveren, bestellen of heeft u andere vragen? Stuur een email naar parkhuys@recreatieparkdewielen.nl.

Vanaf nu kun je op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur genieten van een smakelijke selectie aan gerechten, waaronder heerlijke pizza's, sappige hamburgers, knapperige schnitzels en nog veel meer!

Maar dat is nog niet alles! Op vrijdag organiseren we een speciale VrijMiBo (Vrijdag Middag Borrel) HAPPYHOUR van 16.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de borrel kun je genieten van bier voor slechts €2,- en wijn voor €2,50. Een perfecte manier om het weekend in te luiden en te ontspannen met je medegasten.

Dus nodig je vrienden en familie uit en kom langs bij het Parkhuys voor een heerlijke maaltijd en een gezellig samenzijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 
 

Openingstijden

In het Parkhuys bevind zich het eetcafé waar u kunt genieten van de heerlijke gerechten die Jessica en haar team maakt. Het eetcafé is niet altijd open. Kijk hier wanneer het open is.
Bekijk de openingstijden
 

Menu

In het eetcafé is er zoveel lekker te krijgen! Diverse vast menu’s, natuurlijk heerlijke pizza's, maar ook vaak daily specials. Natuurlijk Op het vaste menu staan klassiekers zoals hamburgers, kroketten, salades en friet.
Bekijk het menu