Recreatiepark De Wielen
Bord met verhuur info

Verhuren

Verhuur uw bungalow of chalet via Recreatiepark De Wielen

Het opwaarderen van het park naar het huidige niveau staat symbool voor onze verhuurorganisatie. Onze verhuurorganisatie is doorgegroeid naar een goed geoliede machine.

Enkele belangrijke elementen die hebben bijgedragen aan onze succesvolle groei zijn:

Goede huurinkomsten

Het behalen van goede huurinkomsten is een indicator van het succes van onze verhuurorganisatie. Dit wordt bereikt door een combinatie van factoren, zoals de aantrekkelijkheid van ons park en de accommodaties, effectieve marketing en promotie, concurrentiepositie en goede klantenservice.

Aanwezigheid op het park

Door altijd aanwezig te zijn op het park, kunnen wij de kwaliteit van de dienstverlening handhaven en eventuele problemen snel oplossen. Dit draagt bij aan een positieve klantervaring en verhoogt de klanttevredenheid en mond-tot-mondreclame.

Interne voorzieningen en diensten

Het hebben van een eigen linnenkamer, technische dienst, tuinonderhoud en professionele schoonmaakdiensten zijn belangrijke aspecten die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van onze verhuurorganisatie. Deze interne voorzieningen stellen ons in staat om de accommodaties goed te onderhouden, snel op eventuele problemen te reageren en de tevredenheid van huurders te waarborgen.

Flexibiliteit voor eigenaren

Door eigenaren de flexibiliteit te bieden om onbeperkt gebruik te maken van de accommodatie, creëren we een extra voordeel en waarde voor hen. Dit vergroot hun betrokkenheid en zorgt voor een positieve mond-tot-mondreclame, waardoor onze verhuurorganisatie aantrekkelijker wordt voor de eigenaren die willen verhuren.

Communicatie-app

Het hebben van een app voor goede communicatie met huurders is een geweldige aanvulling. Dit stelt ons in staat om efficiënt te communiceren, informatie te delen, vragen te beantwoorden en eventuele verzoeken van huurders snel af te handelen. Dit draagt bij aan een soepele interactie en een positieve klantervaring.

Door te investeren in deze aspecten en voortdurend te streven naar verbetering en groei, hebben wij een goed geoliede verhuurorganisatie weten te creëren. We blijven de klantervaring centraal stellen, luisteren naar feedback en streven naar voortdurende verbeteringen om onze positie in de markt te versterken en ons succes voort te zetten.

Testimonials

Wat zeggen eigenaren over onze verhuurorganisatie?

 
 
 
 
 
 

De 15 bouwstenen van onze verhuurorganisatie

 

Hogere huurinkomsten

Wij kunnen hogere huurinkomsten voor u genereren omdat wij o.a. met meerdere verkoopkanalen (Booking.com, Airbnb, VRBO en nog veel meer) samenwerken.
 

Technische dienst

Is er iets stuk in uw bungalow of chalet? Wij  repareren het direct. 
 

Linnenkamer

In onze ruime linnenkamer liggen altijd voldoende beddengoed- en handdoekenpakketten.
 

Toeristenbelasting

Wij houden de toeristenbelasting in en betaling dit namens de eigenaar aan de gemeente Schagen. U heeft er geen omkijken aan.
 

Commissie

Wij brengen een vergoeding in rekening bij het verhuren van uw bungalow of chalet. Deze commissie is een percentage van de netto huurprijs.
 

Onze app

Iedere accommodatie krijgt een eigen app. Hiermee krijgen de gasten informatie op maat. En er zit een whatsapp knop op iedere pagina waarmee 24 uur gecommuniceerd kan worden.
 

Ons verhuurteam

Kaylee en Gert-Jan zijn de drijvende krachten achter de verhuurorganisatie.
 

Linnen inclusief

Alle boekingen zijn inclusief beddengoed en handoeken. Bij de luxe bungalows worden de bedden zelfs opgemaakt.
 

Zelf verblijven zoveel u wilt

U kunt zelf zoveel mogelijk verblijven als u wilt. En dat geldt ook voor uw famile of uw kinderen.
 

Schadefonds

Iedere boeking draagt een bedrag bij aan ons schadefonds. Hiermee worden alle schades of vermissingen gedekt die door de gasten worden veroorzaakt.
 

Schoonmaakbedrijf

Voor onze schoonmaak klussen werken wij samen met BlingClean. Zodat jij kunt genieten van een heerlijk verblijf in een schone accommodatie.
 

Tuinonderhoud

We hebben een team van medewerkers die iedere week onderhoud doen op het park.
 

Serviceset

In de accommodaties leggen wij  een serviceset met basisbenodigdheden klaar die gasten voor de eerste dag kunnen gebruiken. 
 

Eigenaren login

In ons reserveringssysteem kunt u als eigenaar toegang krijgen tot de eigenarenomgeving, waar u alle informatie over uw accommodatie(s) in kunt zien.
 

Overeenkomsten

Er zijn twee overeenkomsten waarin wordt afgesproken hoe Recreatiepark De Wielen uw bungalow of chalet gaat verhuren aan derden en welk beheer wij voor u kunnen doen.