Recreatiepark De Wielen

Hogere huurinkomsten

Samenwerking met meerdere verkoopkanalen, het gebruik van een channel manager, yieldmanagement en focus dragen allemaal bij aan het genereren van hogere huurinkomsten.

Samenwerking met meerdere verkoopkanalen
Door uw vakantiewoning op meerdere platforms te adverteren, vergroten wij uw bereik en blootstelling aan potentiële huurders. Dit  resulteert in meer boekingen en een hogere bezettingsgraad. Booking.com en Airbnb zijn populaire platforms, maar er zijn ook andere waarmee wij samenwerken zoals HomeAway, Vrbo, TripAdvisor, enz. 

Channel manager
Een channel manager is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de beschikbaarheid en prijzen op meerdere verkoopkanalen te synchroniseren en te beheren. Het voorkomt dubbele boekingen door automatisch updates uit te voeren wanneer een boeking op een kanaal wordt gemaakt, waardoor de beschikbaarheid op andere kanalen wordt bijgewerkt. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten, waardoor wij efficiënter kunt werken en geen boekingen misloopt.

Yieldmanagement
Yieldmanagement is het strategisch aanpassen van de prijzen op basis van vraag en aanbod, seizoensgebondenheid en andere factoren. Door de prijzen te optimaliseren, kunt wij de maximale waarde uit uw vakantiewoning halen. Bijvoorbeeld, tijdens drukke periodes of evenementen worden de prijzen verhoogd, terwijl  de prijzen verlaagd worden tijdens dalperiodes om de bezettingsgraad te stimuleren. Het monitoren van de markt en concurrentie, evenals het evalueren van de vraagpatronen, helpt ons om de beste prijsstrategieën toe te passen.

Focus
Het is belangrijk om te focussen op het beheer en de promotie van uw vakantiewoning om de algehele kwaliteit en gastervaring te verbeteren. Dit omvat het zorgen voor een schone en goed onderhouden woning, het bieden van uitstekende klantenservice en het reageren op vragen en verzoeken van gasten. Door positieve beoordelingen en mond-tot-mondreclame te genereren, kunt u de aantrekkelijkheid van uw vakantiewoning vergroten en potentiële huurders aantrekken.

Door de combinatie van samenwerking met meerdere verkoopkanalen, het gebruik van een channel manager, het toepassen van yieldmanagement en het hebben van focus op gasttevredenheid, kunnen wij uw huurinkomsten optimaliseren en het rendement op uw investering vergroten. Wij weten dat het belangrijk is om de markt en trends te blijven volgen, uw prijsstrategieën aan te passen en constant te streven naar verbetering om concurrentievoordeel te behouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw bungalow of chalet via Recreatiepark De Wielen? Neem contact op via het onderstaande formulier. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.