Recreatiepark De Wielen

Onze app

Het hebben van een eigen app in vier talen voor elke verhuuraccommodatie heeft verschillende voordelen voor zowel de  gasten als voor ons. De voordelen zijn:

Directe communicatie

Via de app kunnen wij direct communiceren met onze gasten. Wij kunnen belangrijke informatie verstrekken, zoals incheckinstructies, uitcheckprocedures, lokale tips en aanbevelingen, evenals eventuele updates of meldingen tijdens het verblijf. Dit zorgt voor een efficiëntere en directere communicatie, wat kan bijdragen aan een betere gastervaring.

Persoonlijke touch

De eigen app stelt verhuurders in staat om een gepersonaliseerde ervaring te bieden aan hun gasten. Wij kunnen de app aanpassen met relevante informatie over de accommodatie, zoals de huisregels, gebruiksaanwijzingen voor apparaten, suggesties voor lokale restaurants en bezienswaardigheden, en zelfs persoonlijke begroetingen of welkomstberichten. Dit draagt bij aan een gevoel van exclusiviteit en zorg voor de gasten.

Gemak en toegankelijkheid

Met de app hebben gasten gemakkelijke toegang tot belangrijke informatie en diensten. Ze kunnen bijvoorbeeld via de app contact opnemen voor vragen of ondersteuning, de status van hun boeking controleren, details van hun verblijf bekijken, zoals inchecktijden en toegangscodes, en zelfs verzoeken indienen voor extra voorzieningen of diensten.

Scan deze QR-code en bekijk de app van Villa aan 't Wiel ⤵

De app is gemaakt om op je mobiel te gebruiken. Daarom geeft het scannen met je mobiele telefoon een mooier resultaat.

App

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw bungalow of chalet via Recreatiepark De Wielen? Neem contact op via het onderstaande formulier. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.