Recreatiepark De Wielen

Technische dienst

Is er iets stuk in uw bungalow of chalet? Wij  repareren het direct.

Er is een technische dienst op het park om verschillende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Arend en Jaap zijn  verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van gebouwen, faciliteiten en infrastructuur op het park en dus ook voor alle verhuur accommodatie die wij beheren.

Om deze taken uit te voeren, heeft onze technische dienst beschikking over verschillende soorten gereedschapen een grote schuur.

Als wij er zelf niet uitkomen kunnen we lokale specialisten inschakelen zoals de firma Jan Wit voor loodgieter werkzaamheden, Tim Limmen voor tuinonderhoud,  De firma Snippe voor rioolproblemen of de firma Borst en Bowi voor grondwerkzaamheden.

Het hebben van een technische dienst op ons park is essentieel om ervoor te zorgen dat de faciliteiten goed worden onderhouden en eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd, zodat de gasten een aangenaam verblijf kunnen hebben.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw bungalow of chalet via Recreatiepark De Wielen? Neem contact op via het onderstaande formulier. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.