Recreatiepark De Wielen

Overeenkomsten

Er zijn twee overeenkomsten

Er zijn twee overeenkomsten waarin wordt afgesproken hoe Recreatiepark De Wielen uw bungalow of chalet gaat verhuren en welk beheer wij voor u gaan doen. Dit is een Huurovereenkomst voor verhuur aan derden en een Service overeenkomst. 

1. Huurovereenkomst voor verhuur aan derden

De Huurovereenkomst voor verhuur aan derden is een contract waarin de voorwaarden en bepalingen worden vastgelegd met betrekking tot de verhuur van uw bungalow of chalet aan derden. Hierin staat onder andere  de duur van de overeenkomst, de commissie,  en verantwoordelijkheden van zowel de eigenaar als Recreatiepark De Wielen.

2. Serviceovereenkomst

De bungalow of chalet, de tuin en e.v.t. schuur moeten in goede staat van onderhoud blijven. U kunt dit zelf doen of u laat het (deels) door ons doen. Afspraken hierover worden vastgelegd in een serviceovereenkomst. De  serviceovereenkomst is voor bungalows en chalets hetzelfde. Er zijn echter verschillende prijslijsten. Bekijk ze hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw bungalow of chalet via Recreatiepark De Wielen? Neem contact op via het onderstaande formulier. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.