Recreatiepark De Wielen
Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf

Goed schoonmaken is erg belangrijk

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met BlingClean. Omdat ze in Schagen zijn gevestigd kunnen we in noodgevallen altijd snel op hun rekenen.

BlingClean, staat voor professionele aanpak van schoonmaken. Vanaf dag één toen wij met onze verhuur begonnen is Nelly met haar team bij ons komen werken. Zij was toen alleen met haar man en één personeelslid. Het team bestaat nu uit 10 medewerkers. Ook zij zijn meegegroeid met onze groei en zijn ook professioneler gaan werken. We zijn erg blij met BlingClean. Ze doen heel goed werk en wij kunnen altijd op ze rekenen.

Dit zegt BlingClean over zichzelf:

BlingClean Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf waarbij persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal staan.
Wij staan voor de volgende kernwaarden: flexibel, service gericht, snel en betrouwbaar. Afspraak is afspraak, is vanzelfsprekend.

Onze werkwijze

Schoon is een relatief begrip. Alleen echt schoon herkent iedereen. Daar is geen discussie over mogelijk. Om ervoor te zorgen dat u en uw gasten echt tevreden zijn over het schoonmaken, is een krachtige schoonmaakorganisatie nodig. Wij houden niet van half werk, zijn professioneel en nemen het schoonmaakvak serieus.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw bungalow of chalet via Recreatiepark De Wielen? Neem contact op via het onderstaande formulier. ⤵

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.