Recreatiepark De Wielen

zondag 31 maart 2024, 16:00 uur - Ontdek het Gouden Ei en geniet van heerlijke lekkernijen!

Op het park
-
 

🌟 Zoek het Gouden Paasei op Zondag 31 Maart! 🌟


Kom en vier 1e Paasdag met ons tijdens een betoverend evenement vol plezier en lekkernijen! We starten de dag met een spannende zoektocht naar het Gouden Paasei, waar fantastische verrassingen op je wachten! Na de zoektocht nodigen we je uit om te genieten van heerlijke koffie met gebak voor slechts €4,50. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je samen met vrienden en familie ontspant in een gezellige sfeer.

Maar dat is nog niet alles! Schuif vervolgens aan bij ons overheerlijke pizza buffet voor slechts €12,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar €10,-). Proef een scala aan smaken en geniet van een culinair avontuur met degenen van wie je houdt. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de dag af met een spetterend Happy Hour, waarbij je kunt genieten van 1+1 gratis op bijna al onze drankjes! Een heerlijk wijntje, verfrissende frisdranken en meer wachten op je terwijl je de dag feestelijk afsluit.

Mis dit fantastische evenement niet en geef je op via parkhuys@recreatieparkdewielen.nl (laat ons graag weten bij welke onderdelen je aanwezig bent) We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke 1e Paasdag te beleven. Tot dan!

🐰🥚🌷 #GoudenPaasei #1ePaasdag #Evenement #HappyHour

1e paasdag flyer