Recreatiepark De Wielen

Vergaderen

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende vergadering?

Ontdek Villa aan 't Wiel, een idyllische plek gelegen in een serene omgeving, waar rust en concentratie samenkomen voor een productieve bijeenkomst.

Waarom kiezen voor Villa aan 't Wiel?

  1. Rustige ligging: Gelegen temidden van prachtige natuur, weg van de stadse drukte, biedt Villa aan 't Wiel de ideale omgeving om ongestoord te vergaderen.

  2. Intieme setting: Met ruimte voor maximaal 12 personen is onze villa perfect voor kleine tot middelgrote groepen die op zoek zijn naar een intieme en gezellige vergaderomgeving.

  3. Flexibele boekingsmogelijkheden: Bij Villa aan 't Wiel kun je per dagdeel boeken, waardoor je de vergadertijd kunt aanpassen aan jouw planning en behoeften.

  4. Complete service: Geniet van een zorgeloze vergadering met onze aanvullende services, waaronder overnachtingsmogelijkheden, lunch, catering en diner. Laat ons team voor je zorgen, zodat jij je volledig kunt concentreren op de vergadering.

  5. Professionele voorzieningen: Onze villa is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor een succesvolle vergadering, waaronder moderne audiovisuele apparatuur en comfortabele zitplaatsen.

Reserveer nu jouw vergadering bij Villa aan 't Wiel en ervaar de perfecte combinatie van comfort, rust en productiviteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en tarieven.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.